Friday, 1 June 2012

♥ adha myra ♥

Okay hai adha :) 
I nak cakap yang finally , dapat jugak i siapkan blog ni .
Blog ni for present birthday you sayang (05.06.2012) 
Puas i perah otak fikirkan nak siapkan blog ni ,
sebab i takut you tak suka :'( 
Hurmm , sorry kalau tak lawa ye sayang :')
Okay , firstly . Happy birthday ~
Ecehh , poyo ja gambar ni kan ? HAHA :D Sempat curi kat GOOGLE :)
I nak ucap , semoga panjang umur :)
I sayang you ADHA HARUN :*
Present yang betul , nanti i bagi time kita jumpa okay ?
Okay , blog ni jugak i hadiahkan untuk you .
I nak you tahu , even i banyak maki-2 you .
Tapi hati i tetap sayangkan you biy :*
And i nak minta maaf kalau i ada buat salah kat you :')
ME LOVE YOU DAMN MUCH ! 



No comments:

Post a Comment